Home »  Fotogalerie »  2013 »  Back to 1945

Back to 1945

23. 11. 2013

V sobotu 23. listopadu 2013 se v plzeňském klubu Alfa opět uskutečnil dobový večírek Back to 1945, který pořádali naši přátelé z klubu 2nd Bn. Rangers. Jako každoročně na této akci nemohli členové našeho sdružení chybět.

Ačkoliv za náš klub na večírek nakonec nedorazili všichni členové, i tak jsme měli početné zastoupení a své oblíbené místo v „egyptském“ salónku. Přidali se k nám naši přátelé z jiných klubů i jednotlivci, za což jsme byli velice rádi. Právě pro společné posezení a zábavu s kamarády je tento večírek naší tradiční akcí v závěru roku.

Abychom přišli na sál pohromadě, dala si většina z nás sraz v Měšťanské besedě. Po příchodu na sál jsme se dostali do tradičního kolečka vítávání se známými a přáteli. Pokračovalo se na baru, v salónku, a za hudby, jako vždy bezkonkurenčního, Pilsner Jazz Bandu na tanečním parketu.

S postupujícím večerem zábava divočila, a v Alfě jsme končili kolem druhé hodiny v noci. Pro některé členy našeho klubu však veselí nekončilo, a pokračovali společně s partou pražských tanečnic a tanečníků na afterparty až do pěti.

Back to 1945 jsme si letos opět velice užili. Děkujeme za to především našim přátelům, díky kterým jsme neměli o zábavu nouzi. Samozřejmě patří veliký dík Rangerům za jejich práci s organizací večírku. Děkujeme!

 

Foto by Barča Maděrová, Martin Plzák, Pavel Houska

Aktuality

Aktualizace fotogalerie

18.05.2024

Proběhla aktualizace fotogalerie s fotkami ze dvou velmi zajímavých akcí  

Napadení FB stránky

25.04.2024

Po napadení webu z dřívějších měsíců, přichází další rána ve formě napadení fb stránky. Stránku se snažíme získat zpět. Než se nám to podaří můžete sledovat naše nejnovější fotky a akce na naší instagramové stránce 

Aktualizace fotogalerie

22.02.2024

Fotogalerie byla aktualizováná o akce z podzimu 2023 a zimy 2023/2024