Home »  Fotogalerie »  2017 »  Operation Telemark

Operation Telemark

18. 2. 2017

S radostí jsme přijali pozvánku od našich kolegů na účast na tradiční akci Skischule u Kašperských Hor.

V sobotu ráno jsme dojeli na místo určení a započali s výcvikem na přilehlém svahu. Sníh byl horší kvality, mokrý a těžký. To nám ale nebránilo si procvičit základní dovednosti a hlavně sjezdy na mírnějším svahu.
Po obědě následoval branný závod, který se skládal z běhu na lyžích, hodu granátem a střelby ze vzduchovky. Všichni muži závod úspěšně dokončili. Po krátké pauze se naše britská skupina vydala opět na svah, tentokrát bývalou sjezdovku. Celý svah byl jedna velká mokrá závěj, takže kvalita lyžování byla značně kolísavá. Cesta nahoru pak byla poměrně unavující.
Před návratem na ubikace bylo rozhodnuto, že lyžování stále nebylo dost, a tak byl na šestou naplánován odjezd na sjezdovku v Kašperských Horách na večerní lyžování.
Po příjezdu se celá naše jednotka s nelehkým srdcem nechala vlekem vyvést nahoru . Pak jen zbývalo sjet přibližně 1 kilometr dlouhou sjezdovku. Všichni se zdárně sešli opět dole a dokoupili si další jízdy. Po hodině lyžování jsme se opět odebrali na naše ubikace a zapili naše první a určitě ne poslední lyžařské soustředění.

Aktuality

Aktualizace fotogalerie

22.02.2024

Fotogalerie byla aktualizováná o akce z podzimu 2023 a zimy 2023/2024 

Aktualizace fotogalerie

05.02.2023

Do galerie doplněn celý rok 2022 včetně reportů z akcí.

Aktualizace fotogalerie!!!

13.11.2019

Při dlouhém podzimním večeru se nám podařilo dodat na náš web fotky z akcí za poslední půlrok.